JOQ Albania

Udhetime

10 fshatrat më të bukur shqiptarë
05.09.2018, 07:18 | A Shehaj
Vera do na nxjerrë shkumën
14.07.2017, 18:34 | D Cani
Mrekullia e një fshati…
23.03.2017, 23:23 | A Naçi
10 plazhet më të bukura të botës
22.02.2017, 18:32 | A Shehaj
Nata në këtë hotel kushton 50 mijë euro
21.02.2017, 14:46 | S Shtjefni
Mrekulli në kufirin shqiptaro-shqiptar
24.01.2017, 10:37 | A Naçi
Korça e mahnitshme!
08.12.2016, 12:38 | A Naçi
Kryeqyteti më i ftohtë në botë
17.11.2016, 07:35 | A Naçi
Këtu nuk ka shkelur kurrë njeriu
19.09.2016, 15:19 | A Naçi
Fshati më i pasur në botë
12.09.2016, 13:55 | A Shehaj
Mbyllet ura më e lartë prej xhami
03.09.2016, 12:55 | A Naçi
Shqipëria, së shpejti Spanja e re?
31.08.2016, 14:55 | A Naçi
Hani darkë në 300 metra lartësi
30.08.2016, 18:54 | A Naçi
Njihuni me Plazhin e Dashurisë
26.08.2016, 11:01 | S Shtjefni
Shqipëria që nuk keni parë
23.07.2016, 08:09 | S Shtjefni
Vlora dhe s’ka tjetër
04.07.2016, 10:34 | A Shehaj